NİRENGİ DERNEĞİ İSTİSMARA KARŞI DESTEK HATTI

Ücretsiz Yasal Danışmanlık ve Psikososyal Destek | Hafta içi 10:00-19:00

BEĞENİN, PAYLAŞIN

Sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ve içeriklerimizi çevrenizdeki kişilerle paylaşarak sesimizi ses katabilirsiniz.

ARAMIZA KATILIN

Üyemiz veya gönüllümüz olarak dernek çalışmalarını daha yakından takip edebilirsiniz. Hadi Şimdi Başvurun!

DESTEK OLUN

Miktardan bağımsız olarak yapacağınız ufak veya büyük her bağışın dernek çalışmalarımız için yeri ayrı.

NİRENGİ DERNEĞİ

Nirengi Derneği, Psikososyal Destek, İnsani Yardım-Afet ve Acil Durum Yönetimi ve Kalkınma, Risk Altındaki Gruplara Yönelik Doğrudan Destekleme, Savunuculuk ve Ağ Oluşturma, Politika Oluşturma, Toplumsal Diyalog ve Kalkınma, Kapasite Geliştirme ve Araştırma alanlarında projeler yürüten bir sivil toplum kuruluşudur.

GÜNCEL HABERLER

Afet ve Acil Durumlarda Kullanılan Uluslararası Standartlar Eğitimleri

Afet ve Acil Durumlarda Kullanılan Uluslararası Standartlar Eğitimleri Tamamlandı!

Çocuk İstismarı

Çocuk İstismarı blog yazımız yayında!

Akran Zorbalığında Üç Rol

Akran zorbalığında; zorba davranışa maruz kalan, bu davranışı uygulayan ve bu duruma tanık olan olmak üzere üç rolden söz edebiliriz.

BÜLTENİMİZE ÜYE OLUN