ÇOK GEÇ OLMADAN, ÇOCUK İSTİSMARINA DUR DE! İSTANBUL ÇALIŞTAYI

10 MART 2018, TITANIC CITY OTEL TAKSİM

Nirengi Derneği olarak ülkemizdeki çocuk ihmal ve istismarı sorununun önlenmesine destek vermek amacıyla Çok Geç Olmadan, Çocuk İstismarına Dur De! İstanbul çalıştayını 10 Mart 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleştiriyoruz.

KATILIMCILAR

Çalıştayda sağlık, hukuk, eğitim, emniyet, çocuk koruma ve sosyal hizmetler vb. alanlarda faaliyet gösteren STK, üniversite, özel sektör ile kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinden katılımcıları bir araya getirmeyi hedefliyoruz.

ÇALIŞTAY PROGRAMI

Çalışmaya kısıtlı sayıda katılımcı kabul edebiliyoruz. Lütfen yukarıdaki uzantıdan başvurunuzu iletin. Başvurular ilk başvuran kuralına göre değerlendirilecektir.

ÇALIŞTAY ÇIKTILARI

Çalıştay sonunda çocuk istismarına karşı bir yol haritasının da yer alacağı bir politika dokümanı hazırlanacaktır. Doküman Türkçe ve İngilizce çevrimiçi yayın haline getirilerek ulusal ve uluslararası platformlarda paylaşılacaktır.

Bu web sayfası Sivil Düşün AB Programı kapsamında Avrupa Birliği desteği ile hazırlanmıştır. Bu web sayfası içeriğinin sorumluluğu tamamıyla Nirengi Derneği’ne aittir ve AB’nin görüşlerini yansıtmamaktadır.