DESTEĞİNİZ ÇOK ÖNEMLİ!

İlerlediğimiz yolda, her destek hedeflerimize ulaşmamız için büyük anlam ifade ediyor.

Nirengi Derneği farklı uzmanlık alanlarından profesyonellerin bir araya gelerek kurduğu bağımsız ve kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Derneğimizin proje geliştirmeye, proje yazmaya ve projeleri hayata geçirmeye devam edebilmesi için fon kaynaklarına ihtiyacı vardır. Bağımsız çalışan bir sivil toplum kuruluşu için fon kaynakları ulusal ve uluslararası hibe programları, bireysel ve kurumsal bağışlardır.

Derneğimizin mevcut faaliyetlerini sürdürebilmesi, ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmesi, sunduğu hizmetlere devam edebilmesi ve yeni projeler hayata geçirebilmesi için hibe programlarının olduğu kadar bireysel ve kurumsal bağışların da (tek seferlik veya düzenli) kritik önemi mevcuttur.

Siz de bağışınızla Derneğimize destek olun, fark yaratın!

• GARANTİ BANKASI
  • TL HESABI
  • DOLAR HESABI
  • EURO HESABI
  • ŞUBE KODU
  • 391 (Ataşehir)
  • HESAP NO
  • IBAN
  • TR60 0006 2000 3910 0006 2894 94
  • TR16 0006 2000 3910 0009 0407 21
  • TR25 0006 2000 3910 0009 0406 56

KUTLAMANIZ VESİLE OLSUN

Sevdiklerinize özel günlerinde sertifikalarımızdan hediye edin. Doğum günü, anneler günü, babalar günü, sevgililer günü, yılbaşı, bebek tebriği ve diğer özel günlerinizde Nirengi Derneği tematik kutlama kartlarından satın alarak mutluluğunuzun bir çocuğun ihtiyacı olan destekle buluşmasına vesile olmasını sağlayabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

İstismara Maruz Kalan Çocuklara ve Bakım Verenlerine Destek:

Derneğimiz, istismara maruz kalan çocuklara ve bakım verenlerine ücretsiz psikososyal ve yasal danışmanlık hizmeti sağlamaktadır. Bu hizmet kapsamında, psikososyal danışmanlık ile çocuğun ikincil travmalar yaşamasının önüne geçilmesi ve mümkün olan en kısa sürede psikolojik yardıma ulaşması hedeflenmektedir.

Ücretsiz sunduğumuz yasal danışmanlık hizmeti ile istismar bildirimi ve ardından gelen yasal süreçlerde mağdur çocuğun ve bakım vereninin adalete erişim hakkını desteklemekte ve cezasızlıkla mücadele etmekteyiz.

Yapacağınız bağışla ücretsiz olarak verdiğimiz bu hizmetlerin devamlılığına/sürdürülebilirliğine katkı vererek ve daha çok çocuğun yanında olmamızı sağlayabilirsiniz.

İstismar Farkındalık Eğitimlerine Destek:

Derneğimiz ayrıca, okullarda öğretmenlere, idarecilere, velilere ve destek personeline istismar mağduru çocuğun en kısa sürede tespit edilebilmesi ve ikincil travmalara yol açmadan adli sürecin başlatılmasını hedefleyen farkındalık eğitimleri düzenlemektedir. 2016 yılından bu yana aktardığımız eğitimlerle onlarca mağdur çocuğun tespit edilmesine ve istismar döngüsünden kurtarılmasına destek olduk. Bağışınızla, bu bilgileri daha çok öğretmen, idareci ve veliye aktarmamızı sağlayabilir, mağduriyetlerin gizli kalmamasına ve en kısa sürede çocukların ihtiyaç duyduğu desteğe ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Bu nedenle miktardan bağımsız olarak, yapacağınız tek seferlik veya mümkünse aylık düzenli bağışlar derneğimizin sürdürülebilirliğini sağlamak için hayati önem taşıyor.

Sitemiz üzerinden kredi kartıyla ya da banka hesap numaramıza havale veya EFT yoluyla bağışınızı iletebilirsiniz.

Derneğimize düzenli veya tek seferlik bağış yapabilirsiniz.

Bağışınızı, hangi amaçla kullanılmasını istediğinizi belirtebildiğiniz koşullu bağış veya genel ihtiyaç havuzuna katkı amacıyla koşulsuz bağış olarak iki şekilde iletmeniz mümkün. Koşullu bağışınızın açıklamasını ödeme ekranında işlem yaparken belirtebilirsiniz.

Evet, özel günleri kutlamak için iletilen bağışlara teşekkürümüzü seçtiğiniz bir isme hazırladığımız teşekkür sertifikaları ile sizlerle buluşturuyoruz. Doğum günü, düğün, anneler günü, babalar günü gibi pek çok özel gün için  bireysel veya kurumsal olarak bağış yaparak bir yandan sevdiklerinizi mutlu edebilir, bir yandan da çalışmalarımızı destekleyebilirsiniz.

Derneğimiz site üzerinden gerçekleştirilen bağışlar için fonzip ödeme sistemini kullanmaktadır. Fonzip, ödeme sistemleri konusundaki uluslararası standartları PCI-DSS en üst seviyede sağlamaktadır. Bu standartlar American Express, Discover Financial Services, JCB International, MasterCard ve Visa tarafından kurulmuş ve ülkemizden de Bankalararası Kart Merkezi’nin üyesi olduğu PCI Security Standards Council tarafından belirlenmektedir. Bunun dışında tüm fonzip sayfaları 256 Bit SSL ile şifrelenmektedir ve tüm işlemlerinde 3D Secure kullanımı zorunludur.

Nirengi Derneği hesapları İç İşleri Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan rutin kontrollerle denetleniyor. Ayrıca proje bazında donörlerimize (fon sağlayan kuruluş) ara ve final raporlar ileterek bir başka mali ve idari denetimden geçiyoruz.

Nirengi Derneği bağımsız çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. Derneğin faaliyetlerini sürdürebilmesi için ihtiyaç duyduğu gelir, projeler bazında sağlanan fon desteğiyle ve yapılan bağışlarla karşılanır.

Evet. Bağışınızı yaptıktan sonra ad- soyad, adres ve dekont bilgilerinizi bize iletmenizin ardından talep etmeniz halinde bağış makbuzu diğer adıyla alındı belgesi iletebiliriz.

Düzenli bağışlarınızı istediğiniz zaman sonlandırabilirsiniz. Düzenli bağışınızı sonlandırmak için bankanızla iletişime geçebilirsiniz.

Potansiyel işbirliği alanlarımızı görüşmek için bizimle bağlantıya geçin.

Nirengi Derneği Dolar Hesabı

Banka: Garanti Bankası

Şube Kodu : 407 (Florya şubesi)

Hesap No: 9077968