DESTEĞİNİZ ÇOK ÖNEMLİ!

Gönüllümüz Olun

Gönüllülerimizden Mesaj Var!

Nirengi Derneği ile tanışmam kariyer gelişimim açısından bana çok fazla artı değer kattı. Özellikle bir çocuk gelişimi uzmanı adayı olarak gönüllük süreci beni çok besledi. Teşekkürler Nirengi!

Arkadaşımın sosyal medya paylaşımıyla tanıdım sizi, iyi ki de tanıdım. İstismara Karşı Destek Hattı poster yaygınlaştırma gönüllüsü oldum. Mahallemdeki esnafları ziyaret ederek başladım ve sonra komşu mahallelerdeki esnafları ziyaret ederek devam ediyorum. Nirengi’nin bu çok önemli hizmetlerinden daha çok kişinin haberdar olmasına destek olduğum için mutluyum.

Nirengi Derneği İstismara Karşı Destek Hattı programında poster gönüllüsü olarak görev alıyorum. Hattın tanıtımı için çalışıyor olmak, çocuklara bir nebze de olsa destek olmak bana çok iyi geliyor. Bu fırsat için teşekkür ederim!

Böyle bir projenin içerisinde olmak ve ekibe destek vermek benim için çok özel bir fırsattı. Her zaman bir arada olmayı çok isterim!

Ben Nirengi’yi İstismara Karşı Destek Hattı’nı sosyal medyada duyurarak destekliyorum. Gündem olan toplumsal olayların konuşulduğu hesapları ziyaret ediyor ve ücretsiz yasal danışmanlık ve psikososyal destek hizmetinden bahseden yorumlar yazıyorum. Bu kadar şiddet ve istismar olayı yaşanırken insanların zor zamanlarını atlatması için doğru kaynağa yönlendirdiğimi bilmek bana çok iyi geliyor.

Benim Nirengi ile yolum yaşadığım flört şiddeti olayı neticesinde kesişti. Nirengi’nin hazırladığı Flört Şiddeti, Güvenli İlişki, Şiddet Döngüsü gibi videolarını izledim. Şimdi de bu videolardan daha çok kişinin haberdar olması için yaygınlaştırma gönüllüsü olarak çalışıyorum.

Gönüllü Başvuru Formu

2 + 3 = ?