Afet ve Acil Durumlarda Kullanılan Standartlar Eğitimleri

Nirengi Derneği olarak, afet ve acil durumlar/insani yardım alanında çalışan kurum ve kuruluşlar arasında  ortak bir dil ve yaklaşım olmasının etkilenen kişilere yönelik hizmetin kalitesini ve hesap verebilirliği artırmak açısından önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz.  Bunun için ilgili kurum ve kuruluşları  desteklemek amacı ile bir dizi eğitim planladık.
İlk olarak 5 eğitim üzerinden oluşturduğumuz bu programda yer alan her eğitimde kullanılmak üzere uluslararası olarak kabul edilmiş bir standardın ya da kılavuzun tanıtımına ve uygulamada nasıl ele alınacağına yer vereceğiz. Bu eğitimler Haklara Destek Programı kapsamında verilecektir.

EĞİTİM PLATFORMU ve DİLİ

Eğitimler çevrimiçi olarak Zoom platformu üzerinden, ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Eğitim dili Türkçe’dir.

KATILIM BELGESİ

Eğitimi tam olarak tamamlayan kişilere katılım belgesi verilecektir.

KONTENJAN

Her eğitim için 15 kişilik kontenjan mevcuttur. İlgili alandan olma ve eğitime katılmaya uygunluk durumuna göre başvuru sırası ile kayıt alınacaktır.

EĞİTMEN

Zeynep M. Sanduvaç (Nirengi Derneği YK Üyesi ve Programlar Koordinatörü)