Psikososyal Destek Çalışmaları Gönüllü Çağrısı

Dayanışmanın ve birlikte olmanın daha da çok önem kazandığı bugünlerde, geçmişte ülkemizde yaşanan kitlesel travmalarda olduğu gibi depremden doğrudan ve dolaylı olarak etkilenen kişilere, afet ve acil durum çalışanlarına psikososyal destek sağlamak amacıyla çalışmalarımızı planlıyoruz.

Bu çalışmalar kapsamında akut ve orta dönemde psikososyal destek çalışmalarına gönüllü olarak destek vermek isteyen kişilerin aşağıda bulunan linkler aracılığıyla bizimle bağlantı kurmasını rica ediyoruz.

Nirengi Derneği Psikolojik İlk Yardım Gönüllü Başvuru Formu’na (Saha Çalışmaları PSS Ekibi için) ulaşmak için tıklayınız.

Nirengi Derneği Psikososyal Destek Gönüllü Uzman Başvuru Formu’na (Afet Sonrası Terapi Desteği) ulaşmak için tıklayınız.