Sevgililer Günü Kutlama Kartları

Sevginiz Vesile Olsun Bir Çocuk Destekle Buluşsun!

Sevdiğiniz adına Nirengi Derneği’ne bağış yaparak istismar mağduru bir çocuğun ihtiyaç duyduğu psikososyal destek ve yasal danışmanlıkla buluşmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Nirengi Derneği olarak yürütmekte olduğumuz İstismara Karşı Destek Hattı programı çerçeveside istismar ve tüm şiddet türlerine maruz kalan çocuklara ve bakım verenlerine ücretsiz psikososyal destek ve yasal danışmanlık sağlıyoruz.

0850 216 53 67 numaralı telefondan ulaşılabilen Nirengi Derneği İstismara Karşı Destek Hattı’na başvuran istismar veya şiddet mağduru çocuklar ve bakım verenleri çağrıları bize ulaştıktan sonra ihtiyaçlarına bağlı olarak en geç 48 saat içinde Nirengi Psikososyal Destek ekibi, Sosyal Hizmet ekibi veya Yasal Danışmanlık ekibi üyelerimiz tarafından ilgili destekle buluşturulmaktadır.

Nirengi Derneği farklı uzmanlıklardan oluşan bir grup profesyonel meslek elemanının kurduğu bağımsız bir sivil toplum kuruluşudur. Çalışmalarımızın sürdürülebilirliği açısından bireysel ve kurumsal bağışlar önem arz etmektedir.

Kıymetli katkınız sayesinde destekle buluşan tüm çocuklar adına size çok teşekkür ederiz.