BİZİ TAKİP EDİN!

E-BÜLTEN ÜYELİK

NİRENGİ DERNEĞİ

Nirengi Derneği Psiko-sosyal destek İnsani Yardım-Afet ve Acil Durum Yönetimi ve Kalkınma, Risk Altındaki Gruplara Yönelik Doğrudan Destekleme, Savunuculuk ve Ağ Oluşturmak, Politika Oluşturmak, Toplumsal Diyalog ve Kalkınma, Kapasite Geliştirme ve Araştırma alanlarında projeler yürüten bir sivil toplum kuruluşudur.

ÇALIŞMALARIMIZ

GÖNÜLLÜ ÇAĞRISI (MERSİN)

Nirengi Derneği olarak, 13-23 Haziran tarihleri arasında Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Mersin’de gerçekleştireceğimiz Çok Geç Olmadan, Çocuk İstismarına Dur De! eğitimleri sırasında görev almak ister misiniz?
İlgilenen adayların 30 Mayıs 2017 tarihine kadar info@nirengidernegi.org adresine özgeçmişlerini göndermelerini rica ederiz.

Nirengi Derneği Bülteni Çıktı!

Sevgili Nirengi Derneği Dostları,

Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar yaptığımız çalışmaları sizinle paylaşmak için bir bültende topladık.
Yanımızda olarak verdiğiniz destek için teşekkür ederiz.

Keyifli Okumalar!

OLAĞAN GENEL KURUL İLANI

Nirengi Derneği 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemle 31 ocak  2016 Pazar  günü 19.00-21.00 saatleri arasında, Any cafe, Arnavutköy, İstanbul  adresinde, yeterli  çoğunluk sağlanamazsa 15 şubat 2016 Pazartesi günü aynı yer ve saatlerde yapılacaktır. Derneğimizin genel kurul toplantısına katılmanız hususunda bilgi ve gereğini  rica ederim.

NİRENGİ DERNEĞİ

GEÇİCİ YÖNETİM KURULU

4. Global İnsani Yardım Politika Forumu

IMG_3781

Nirengi Derneği Yönetim Kurulu üyesi Zeynep M. Türkmen Sanduvaç 4. Global İnsani Yardım Politika Forumu için New York’taydı.

Romantik İlişkilerde Yaşanan Duygusal Şiddet

flort_siddeti

19 Kasım tarihinde ” Romantik İlişkilerde Yaşanan Duygusal Şiddet ” semineri, Boğaziçi Üniversitesi New Hall 104 numaralı salonda Nirengi Derneği Başkan Yardımcısı Uzm. Psk. Dan. Ayşe Gür Taraboğlu tarafından gerçekleştirilecektir.